Így lehet stílusos a gyerekszoba

Korábban már írtam arról, hogy alakítottam át a lányom szobáját minimális befektetéssel, most pedig azt is elárulom, ki az, akinek a kézzel készített kiegészítői igazi hercegnőlakká varázsolták az aprócska helyiséget.

A Nituska Design kitalálója és lelke, Anita a gyermekkori emlékei hatására fogott bele az egyedi darabok gyártásába.

„Ha gyermekkorom karácsonyi ajándékaira gondolok, akkor a társasjátékok és a kötött pulóverek mellett az anyukám által varrt plüssökre és babaruhákra gondolok vissza meghatódva. Nem voltak nagy dolgok, mégis mindentől többet értek. Amikor megszülettek a gyerekeim, nekem is egyre fontosabbá vált, hogy valami egyedit, valami megismételhetetlent adhassak nekik. Így egyre többször halásztam elő a varrógépemet, és egyszercsak szerelem lett belőle. A harmadik gyerekem születése után már tisztán láttam, hogy ez az az út, ami igazán teljessé tesz és a családomra is jut közben idő. Így született meg a Nituska Design”

– mesél a kezdetekről Juhászné Kiss Anita.

A Nituska Design választéka – mondhatjuk -, hogy végtelen, mert Anita fantáziája mellett a megajándékozandó gyermek személyisége, és persze a szülő elképzelése együtt adja a végeredményt. „A tömegtermelés és a sorozatgyártás borzasztóan messze áll az én mindig újra szomjazó egyéniségemtől.  Szeretem, ha a megrendelők a saját elképzeléseiket készíttetik el velem, hiszen az mindig szívből jön.”

Elég csak a szoba meghatározó színeit (esetleg mintáit) összerakni, és máris készen van a névzászló, a stilizált csillag- vagy vitorlás alakú párna, a puha felhő, ami olyan egyedivé és kuckóssá teszi a gyerekszobát, hogy még a felnőtt is szívesen elbóbiskol ott délutánonként.

Legutóbbi bejegyzések

Oviból család

Most lehet elrontani

Hogy létezel

Egy óvónő lánya voltam

Jó is lenne

Összes írás

Copyright 2022, Anett Kőváry