Elengedés konzultáció

Elengedés konzultáció

Elengedés.

Rengeteget beszélünk, írunk róla. Kéretlenül és meggondolatlanul ontjuk magunkból a jótanácsnak hitt, felszínes közhellyé vált arrogáns, már-már erőszakos felszólítást: engedd el!

Tesszük mindezt úgy, hogy soha bele sem gondolunk, hogy egész életünk elengedés. Elengedjük a nappalt, az éjszakát, az évszakokat, a gyereket bölcsibe, oviba, iskolába, a társunkat a munkába,
elengedjük a szüleinket, a múltunkat, a szerelmünket. Mégis: az elengedés földi és emberi mivoltunk talán legnehezebb leckéje – a türelem megtanulása mellett. Ha olyan könnyű és egyszerű lenne elengedni, nem született volna kéretlen és meggondolatlan, jótanácsnak hitt, felszínes közhellyé vált erőszakos felszólítás a mondatból: engedd el. Ha olyan könnyű és egyszerű lenne, nem élnének még mindig annyian az illúziók vaskos rácsai mögött. Ha olyan könnyű és egyszerű lenne, nem lenne szükség elengedéskonzultációra.

A ragaszkodásaink fogva tartanak. Kapaszkodni egy elhunyt hozzátartozó emlékébe, egy volt házastársba, egy elveszített munkahelybe, egy eszmébe, egy vágyba, a múltba, ez mind-mind visszatart. A jógafilozófia szerint a ragaszkodás és a vágy elhagyása a kulcsa a boldogságnak és a megvilágosodásnak, tapasztalataim szerint pedig a felszabadult, könnyedebb életnek biztosan.

Elengedéskonzultációimon a jógával ötvözött egyedi módszer segítségével igyekszünk megszabadulni minden súlyos béklyótól, mely visszatart az utadon.
Olyan megtartó és figyelemteljes közegre számíthatsz, ahol az időközben felmerülő újabb és újabb terhek elengedését a támogatásommal dolgozhatod meg.

Copyright 2022, Anett Kőváry