Gyerekszoba előtte-utána

Olívia picike szobáját egy évvel ezelőtt alakítottam át. Egy zsúfolt, káoszos, “mindent bele” szobából egy rendezett, letisztult, varázslatos hangulatú kuckó lett. Igaz, az azóta eltelt egy évben – szépen szólva – nem tartja magát a rend, de talán nem is az egy gyerekszobának a dolga, hogy minden élére állítva álljon benne. Nem sok minden kellett hozzá, egy kis tervezés, két darab, néhány ezer forintos ikeás bútor, és színben egymáshoz passzoló kiegészítők.

 

Előtte így nézett ki. A cél a túlélés volt, mint úgy általában az anyaság első pár évében. Minden ott maradt, ahová egyszer már befért.

 

 

 

 

 

 

És ilyen lett utána. Apa szépen kifestette, vettem néhány fehér kisbútort, lámpákat, textíliákat, fényképtartó polcot az Ikeában. Utóbbiból lett az ágy melletti könyvespolc.

 

 

 

 

De a végleges formához kellettek azok a csodálatos, kézzel készített párnák (csillag, masni és cupcake alakú) és névre szóló zászlófűzér, amit a Nituska Design készített. Így már tényleg olyan az egész, mint egy igazi hercegnő-lak.

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s