Egyedülálló apa ismerkedne

Amikor megismertem a leendő exfeleségemet, akkor kezdett térhódításba a Tinder itthon, így sokáig csak hallottam róla, hogy mások használják, soha nem néztem meg, nem próbáltam ki. Szétköltözés után úgy gondoltam, hogy várok pár hónapot, aztán megnézem, mi ez.

Wajner B. Antal írása –

Nem bírtam ki, viszonylag hamar regisztráltam. Előtte kértem tanácsot ismerősöktől, milyen adatlap vonzza a hölgyeket. Ezeket a tippeket kaptam:

Sok képet tölts fel!

Kevés képet tölts fel!

Vicces képek a jók, azt szeretik a lányok.

A „normális” képek a jók, különben nem vesznek komolyan.

Írjál szöveget!

Ne írjál szöveget, úgyis a képet nézik.

Mátyás király tapsikolna örömében a tanácsokat hallva, amelyek közül néhányat figyelembe vettem, regisztráltam. Sok sikerem nem volt, gondolkodtam, mi lesz, ha lesz, mert valójában nem szeretnék kapcsolatot egy ideig (örülök, hogy viszonylagos nyugalom van), de aztán ki tudja… Viszont a Tinderen töltött idő kiváló volt arra, hogy tapasztalatokat gyűjtsek.

Íme 10 dolog, amit megfigyeltem.

  1. Sokan tesznek fel mellközeli fotót.
  2. Mindenki tartós kapcsolatot szeretne (a mellesek is). Hol vannak azok, akik rövidebb időszakban gondolkodnak?
  3. Sok hölgyismerősöm keres párt.
  4. Sok ismert hölgy keres párt.
  5. Majdnem mindenkiről készült kép a Duna partján.
  6. A legtöbbet fotózott épület a kivilágított Parlament (ezt a Clark Ádám téren épült szálloda teraszáról készült kép követi, háttérben a Lánchíddal).
  7. A legtöbbet fotózott állat a kutya (második a macska, harmadik a ló).
  8. A legtöbbet fotózott kutyafajta a francia bulldog.
  9. Sokan szeretnek felmászni magas hegyek csúcsára.
  10. A hölgyek elvárják, hogy a férfi írja meg az első üzenetet. Csak a legtöbb baszik rá válaszolni.

Kicsit szívesen kifejtem a bolyongásom a Tinder világában. Határtalan naivitásomnak köszönhetően úgy vágtam bele ebbe az egészbe, hogy ez egy közösségi érdekeket szolgáló jótékonysági applikáció. Viszonylag hamar kiderült számomra, hogy ez igazából egy jól sikerült üzleti vállalkozás. Nagyon gyorsan rávesznek arra, hogy fizess. És miután nagyon kíváncsi természet vagyok, pár nap alatt náluk landolt több mint nyolcezer forintom. Ezért kaptam a gold előfizetést, ami arra is jó, hogy láthatom, ki az, aki jó irányba húzott, meg adnak öt kék csillagot minden nap, ami nem sokat ér, közben állítólag igen (de nem). Én nagyon szerettem volna megtudni, hogy kik azok, akik jó irányba húztak, ezért goldoztam. Ezzel csak az a baj, hogy elveszi a match (vagyis amikor mindketten kiválasztjuk a másikat, és párba állunk) pillanata okozta orgazmikus élményt.

A legtöbb hölgy, akit találtam az előfizetés után, nem tetszett. Viszont néhány igen (gondolom mások is így vannak ezzel, van, aki tetszik, van aki nem). Na, nekik írtam, mert mint már jeleztem, sokan kérik, hogy a férfi tegye meg az első lépést, de ne azt írja, hogy „sziahogyvagy”, „sziameséljmagadról”. Oké, miután gyűjtöttem már annyi pénzt, hogy beszállhattam az internetbe, így utánanéztem a tinderes szakirodalomnak. Elolvastam a cikkeket arról, hogy mi a menő, amit írni kell. Azt tudtam meg, hogy valamelyik képhez, vagy a bemutatkozáshoz írt megjegyzés jó lehet témaindításnak. Ezt megfogadva cselekedtem, mindenkinek személyre szóló üzenetet írtam. 

A legőszintébb az volt, aki a levelem után egy perccel már meg is szakította a kapcsolatot. Az ő kívánalmainak nem igazán feleltem meg, megkértem, hogy adja meg valami elérhetőségét, arra az esetre, ha olyanná válnék, amilyet keres, mert akkor jelentkeznék. 

Sokan nem válaszoltak, de nem is töröltek. Ezt a csoportot nem igazán értem. Nem várom el a búcsúszexet, de azért valahogy illene jelezni, hogy húzzak. Balra vagy jobbra, mindegy, csak el.

A harmadik csoport a válaszolók voltak. Néhányukkal jókat leveleztem, aztán szóltam, hogy van egy gyerekem, aki számomra a legfontosabb. Na, itt átkéredzkedtek az előző csoportba. 

Most írtam valakinek, akinek van gyereke is és kutyája is. Egész helyes. Szerintetek új csoportot kell majd neki kitalálnom, vagy beleillik az eddig felsoroltakba? A helyesen tippelők között kisorsolok egy megnyerő mosolyt.

Még annyi, hogy a képen nem én és a fiam, hanem egy ismeretlen férfi és egy valószínűleg számára ismeretlen reklámkisfiú látható.

Legutóbbi bejegyzések

Oviból család

Most lehet elrontani

Hogy létezel

Egy óvónő lánya voltam

Jó is lenne

Összes írás

Copyright 2022, Anett Kőváry