Csodálatos vagy!

Minden arroganciám és keménységem ellenére a legutolsó sejtemig romantikus vagyok. Épp emiatt érintett meg nemrég egy videó a Facebookon. Egy kis post-iton a „You are amazing” felirat és egy mosolygós smiley látható, amit kedves gesztusként juttatnak el egymáshoz idegenek és ismerősök.

https://www.facebook.com/mindsetdev/videos/256992005185638/?v=256992005185638

Elgondolkodtam, hányszor ismerjük el a másikat. Barátot, hozzátartozót, kollégát, ismeretlent. Ritkán. Hányszor ismernek el minket? Barátok, hozzátartozók, kollégák, ismeretlenek. Ritkán. Hányszor ismerjük el magunkat? Még ritkábban. Hányszor mondjuk magunknak, hogy csodálatosak vagyunk? Soha.

Úgyhogy ezen változtatni kell. A hajnali edzésem után fogok egy gyönyörű, neonrózsaszínű post-itot, ráírom a „Csodálatos vagy!” mondatot és egy mosolyjelet, és úgy indítom el ezt a szerdát, a tavaszi nap-éj egyenlőség napját, a csillagászati tavasz kezdetét, hogy valahol valakinek átadom, vagy otthagyom az üzenetet. Ha te is hiszel még az egymás iránti odafigyelésben, az ember eredendő jóságában, akkor fogj most te is egy ragasztható cetlit, írd rá te is a fentieket, és indítsd útjára a mosolyt! És persze oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél többekhez eljusson.

Ha valahonnan visszaér hozzád a csoda, fotózd le, töltsd fel az erről szóló Facebook bejegyzéshez, valamint a #csodavagy hashtaggel az Instagramra.

Tedd szebbé valaki napját! És ne felejtsd el: csoda vagy!

Legutóbbi bejegyzések

Oviból család

Most lehet elrontani

Hogy létezel

Egy óvónő lánya voltam

Jó is lenne

Összes írás

Copyright 2022, Anett Kőváry