Jóga- és mozgástábor Korfun

Helyszín: Korfu

Oktató: Kőváry Anett, Dredán Szilárd

Időpont: 2024. július 10-15.

Mire a nap felkelt, már az ászanázás végéhez közeledtünk a medence mellett, vagy a durcásan hullámzó tenger partján. A reggelire tálalt feta gyengéden olvadt a szánkban, a paradicsommal egy kicsit a mediterrán napba is beleharaptunk, majd biciklire pattanva bejártuk a sziget északi csücskét, ebédre a sziget legfinomabb ételeiből csipegettünk, a délutáni edzés után ruhástól csobbantunk a medencébe. Úton Paxos felé a hajóról ugrottunk a valószínűtlenül kék tengerbe, hazafelé bulihajóvá változtattuk a fedélzetet. Egy másik este a legszebb ruhánkban, mezítláb randevúztunk a lemenő Nappal, és megünnepeltük, hogy szeretünk, hogy haragszunk, hogy időnként félünk, hogy máskor bátrak vagyunk, megünnepeltük, hogy élünk.

Szeretnénk, ha idén te is átélnéd velünk azt a semmihez sem fogható csodát, amit Korfu adhat az odalátogatóknak!

Júliusi jóga- és mozgástáborunkban szeretnénk megmutatni, hogy Budapesttől mindössze másfél órányi repülőútra mennyi titokzatos, varázslatos, semmihez se fogható élményt tartogat a legzöldebb görög sziget.

Korfu a fény, a tenger, az élet, a buja növényzet szigete, ahol a szabadság végtelen mámora már a napfelkelte első sugaraival átöleli az embert. Nincs ideálisabb hely Korfunál ahhoz, hogy újra és újra átéld a szabadságot, hogy megtapasztald, mi mindenre vagy képes, és hogy a boldogság – minden feltétel nélkül – az önnön létezésed.

Mindezek megéléséhez a sziget páratlan természeti adottságai és egyedülálló energiái, hangulata mellett a jóga változatos eszköztárát, valamint a funkcionális edzés értékeit is segítségül hívjuk. Ászanázunk a tengerparton, edzünk a medence mellett, felfedezzük és játszani hagyjuk a bennünk élő gyermeket, megismerjük a sziget egy részét, vele saját magunkat is, hogy aztán saját lelkünket átölelve élhessük át a szabadságot.

FONTOS! Semmilyen jógás tapasztalat nem szükséges a részvételhez, bőven elég, ha egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad.

Időpont: 

2024. július 10-15.

 

Részvételi díj: 

980 euro/fő/5 éjszaka

A részvételi díj tartalmazza:
– reptéri transzfert oda és vissza
– öt éjszaka szállást privát, medencés luxus villában, melyet kizárólag csak mi használunk a tábor ideje alatt, a tengertől két percnyi sétára
– friss svédasztalos és villás reggelit (ötször)
– napi két jógaórát
– napi egy funkcionális edzést
– szervezett kerékpártúrát a lenyűgöző sziget talán legizgalmasabb, északi részén (megnézzük a Durrellék c. sorozatban felbukkanó, jellegzetes sziklákat)
– kerékpárbérlést két napra
– városnézést Korfu festői, velencei stílusú belvárosában
– önismereti feladatokat és játékokat
– jógafilozófiai és mozgáselméleti alapismereteket
– légzőgyakorlatokkal kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket

A részvételi díj nem tartalmazza:
– a repülőjegy árát
– utasbiztosítást

Az utazás egyénileg történik. A WizzAir a tábor kezdő- és zárónapján indít járatot Korfu és Budapest között, illetve vissza, a Ryanair pedig előtte és utána egy-egy nappal, ha esetleg valaki meghosszabbítaná a nyaralását a szigeten.

A tábort vezeti:
– Kőváry Anett traumatudatos vinyasa flow oktató és
– Dredán Szilárd funkcionális edző

Elhelyezés: franciaágyas vagy kétszemélyes (külön ágyas) szobákban

A tábor létszáma maximum 10 fő! A szobák közül a jelentkezés sorrendjében lehet választani.

Jelentkezési határidő:
2024. június 8.

Jelentkezés és részletes információk (fizetési és lemondási feltételek): hello@kovaryanett.hu

Legutóbbi bejegyzések

Oviból család

Most lehet elrontani

Hogy létezel

Egy óvónő lánya voltam

Jó is lenne

Összes írás

Copyright 2022, Anett Kőváry