Anyatábor jógával Ausztriában

Feltöltődés és pihenés anyáknak egy gyerekmentes hétvégén teljes ellátással.

Senki nem mondta, hogy milyen (nehéz) lesz, de vállaltad. Vagy pontosan tudtad, hogy milyen (nehéz) lesz, mégis vállaltad. Anya lettél, anya vagy. Van, hogy imádod csinálni, van, hogy kevésbé, egyszer könnyebben veszed az akadályokat, máskor nehezebben.

És van olyan is, hogy elfáradsz. Ezért neked is kell töltődnöd. Ha neked nincs energiád, a családodnak sincs mit adnod.

Megérdemelsz egy gyerekmentes hosszú hétvégét, ami csak rólad szól!

Egy hétvégét, amikor nem kell azzal foglalkoznod, hogy kinek, mikor, hol kell lennie. Egy hétvégét, amikor egyszerűen csak ott kell lenned, amikor vezetnek és megtartanak, amikor egy kicsit megpihenhetsz. Amikor eléd rakják az ételt, amikor egy kicsit tovább aludhatsz, amikor nincs más dolgod, csak magadra figyelni reggeltől estig.

Anyaként átestem a szülés utáni depresszió borzalmain, és már tíz éve tanulom az anyaságot. A jóga segített át a nehézségeimen, és a mai napig ennek a fantasztikus életmódrendszernek az eszközeit veszem elő a nehezebb, de a könnyebb napokon is. Jógaoktatóként pontosan tudom, hogy melyek a jógának azok az aspektusai, melyek segíthetnek az anyaság terheinek a cipelésében, és az anyaság szépségeinek a megélésében.

Az ausztriai Anyatáborban csütörtöktől vasárnapig megismertetlek a vinyasa flow gyakorlás alapjaival, hogy ha úgy adódik, te magad is tudj otthon gyakorolni. Megtanítom az ízületi- és mirigy gyakorlás legfontosabb fogásait is ahhoz, hogy a nehezebb napokon saját magadból is erőt tudj meríteni. Lesz meditációs és mélyrelaxációs gyakorlat is, jóga nidra (tudatos vagy vezetett alvás), légzőgyakorlatok valamint a hangtálak is előkerülnek.

Lesznek vega receptek, beszélgetünk az ajurvédáról, összerakunk egy rohanásmentes, tartható napirendet, amiben jut idő magadra, összességében egy olyan komplex csomagot kapsz, amihez hozzárakva a saját erőfeszítésedet és vasakaratodat jelentősen javíthatsz az életminőségeden, és így a családodén is.

De a legfontosabb: egy olyan közegbe érkezel, ahol senki nem néz rád ferde szemmel, amikor őszintén elmondod, hogy néha eleged van az egészből úgy, ahogy van, mert pontosan érteni fogja mindenki, min mész keresztül!

Önismereti gyakorlatokkal és a jógafilozófia ide vonatkozó tanításaival nézzük meg, hogy hogyan válhatunk még jobb anyává, úgy a gyerekeinknek, mint saját magunk számára.

Mindezt egy olyan varázslatos környezetben, a lenyűgöző Yoga Farm Austria szobáiban, jógaterében és közösségi helyiségeiben, ahonnan csak egy lépést kell tenni, hogy az Alpok bölcs hegyei közé érkezz.

Időpont: április 11-14.
Helyszín: Yoga Farm Austria
Elhelyezés: négyágyas szobákban
Ellátás: teljes ellátás, vegetáriánus étkezés
Utazás: egyénileg, telekocsik szervezésében segítek

A tábort vezeti: Kőváry Anett, traumatudatos vinyasa flow oktató

Az Anyatábor ára:
EARLY BIRD: február 29-ig egy összegben 510 euro
NORMÁL ÁR: február 29-e után 610 euro

Információk:
hello@kovaryanett.hu

Legutóbbi bejegyzések

Oviból család

Most lehet elrontani

Hogy létezel

Egy óvónő lánya voltam

Jó is lenne

Összes írás

Copyright 2022, Anett Kőváry