Újrakezdés és főzőtábor az Őrségben

Helyszín: Őrség | Oktató: Kőváry Anett, Dredán Szilárd | Időpont: 2023. április 28-30.,

Újrakezdés és főzőtábor az Őrségben

Április végén, mikor a természet újraéled, mikor mindent átjár a virágillatú új kezdet, beleengedjük magunkat az Őrség ölelésébe, hogy bátran rügyet bontva mi is elinduljunk egy új úton.

A páratlan energiájú Őrségben, a rohanástól és a mindennapi stressztől távol, az ország talán legvarázslatosabb térségében vonulunk el két éjszakára, hogy a jóga segítségével megtapasztaljuk az erőnket, az elhatározásunkat, hogy belevessük magunkat az újrakezdés kalandos és varázslatos élményébe.

Az ászanázás mellett a meditáció, a jóga nidra, a légzőgyakorlatok újrakezdést támogató aspektusát is megismerjük, hogy újjászületve merülhessünk el életünk legújabb fejezetében.

Megismerjük, hogy az egyes testrészeknek milyen szerepük van az újrakezdésben, milyen testi tünetei lehetnek a lelki blokkoknak, majd funkcionális mozgásminták elsajátításával megtanuljuk, hogy a fizikai test felől hogyan közelíthetjük meg és támogathatjuk ezt a témát.

És hogy ne csak kívülről, hanem belülről is megtörténjen az újrakezdés, vegetáriánus receptekkel, ajurvédikus ismeretekkel segítünk abban, hogy az új kezdet az étkezésedben is megjelenjen.

Mindegy, hogy jógáztál-e már valaha, az is, hogy milyen szinten gyakorolsz!

Itt a helyed, ha úgy érzed, megdolgoztad a gyászt, ha a veszteséged megélése után szeretnél megindulni.

Főleg a korábbi elengedés elvonulások résztvevőinek ajánlom a tábort, de várunk mindenkit, aki elhatározta, hogy új irányba fordítja az életét.

Szállás: őrségi vendégházban
Elhelyezés: kétágyas szobákban
Étkezés: őrségi ízek vegetáriánus étrendre szabva (pénteken vacsora, szombaton reggeli-ebéd-vacsora, vasárnap reggeli)

Az elvonulást vezeti:
Kőváry Anett, jógaoktató, gyászkísérő és
Dredán Szilárd, funkcionális edző

Az elvonulás maximális létszáma 10 fő.

Részvételi díj: 89.900.-

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETES PROGRAM:
hello@kovaryanett.hu

Copyright 2022, Anett Kőváry