Tavaszi elengedés elvonulás

Helyszín: Őrség | Oktató: Kőváry Anett, Dredán Szilárd | Időpont: 2023. március 24-26.,

Tavaszi elengedés elvonulás

Tavasszal, miközben a természet ébredezni készül, érdemes kicsit megállni, hogy végigtekintsünk az életünkön: mitől vagy kitől kell elköszönnünk, és mitől vagy kitől nem, összegezni, mi megy, mi marad, hogy megkönnyebbülve indíthassuk az új évet.

A páratlan energiájú Őrségben, a rohanástól és a mindennapi stressztől távol, az ország talán legvarázslatosabb térségében vonulunk el két éjszakára, hogy a jóga segítségével megvizsgáljuk, mi az, amit el kell engednünk. Az ászanázás mellett a meditáció, a jóga nidra, a légzőgyakorlatok elengedést támogató aspektusát is megismerjük. Különböző gyászt segítő gyakorlatokkal megkeressük az utat az elengedés módjához, megismerjük, hogy az egyes testrészeknek milyen szerepük van az elengedésben, milyen testi tünetei lehetnek a lelki blokkoknak, majd funkcionális mozgásminták elsajátításával megtanuljuk, hogy a fizikai test felől hogyan közelíthetjük meg és támogathatjuk ezt a nehéz témát.

Mert egy házasságot, egy szerelmet, egy sikertelen lombikot, egy elveszített magzatot, egy megszűnt munkahelyet, egy becsődölt vállalkozást, egy nyugdíjba forduló életszakaszt, önmagunk egy meghaló részét, vagy egy életben lévő hozzátartozót, akinek nincs helye az életünkben, ugyanúgy meg kell gyászolnunk, mint bármelyik halottunkat. Mert új élet, új kezdet csak ott indulhat, ahol a régit elengedték és szépen meggyászolták.

Az utolsó téli hónap elején intenzív befelé figyeléssel, előremutató őszintességgel fordítunk időt az elengedéssel járó újjászületésre.

Mindegy, hogy jógáztál-e már valaha, az is, hogy milyen szinten gyakorolsz!

Itt a helyed, ha úgy érzed, megrekedtél valamilyen veszteséged feldolgozásában: ha szakítás vagy válás miatt úgy érzed, nem kapsz levegőt, ha személyiséged formálásban szükségesnek érzel egy kis támogatást, ha úgy érzed, hogy az elmúlt időszak eseményei felnyitották a szemedet, és szeretnél ragaszkodásmentesen élni.

Készülj fel arra, hogy kimozdítunk a komfortzónádból. De máshogy és máshol nem is lehet elengedni, csak a biztonsági bázisodon kívül. Ez nem egy jópofa, trendi buli lesz, ahol menő helyeken fotók kedvéért ászanázunk!

Felkavaró, ugyanakkor felszabadító önismereti munkára készülj, mely után saját magadhoz és az új életedhez néhány lépéssel közelebb kerülve indulhatsz haza, hogy aztán elkezdhesd az utadat, mely az önazonosság felé vezet.

Gyere akkor is, ha már voltál velem elengedés elvonuláson, gyere nyugodtan, ha úgy érzed, valami még maradt benned!

Szállás: őrségi vendégházban
Elhelyezés: kétágyas szobákban
Étkezés: őrségi ízek vegetáriánus étrendre szabva (pénteken vacsora, szombaton reggeli-ebéd-vacsora, vasárnap reggeli)

Az elvonulást vezeti:
Kőváry Anett, vinyasa flow jógaoktató, gyászcsoportvezető, és
Dredán Szilárd, funkcionális edző

Az elvonulás maximális létszáma 10 fő.

Részvételi díj: 79.900.-

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETES PROGRAM:
hello@kovaryanett.hu 

Copyright 2022, Anett Kőváry