Jóga- és mozgástábor Korfun

Helyszín: Korfu | Oktató: Kőváry Anett, Dredán Szilárd | Időpont: 2023. július 5-10.,

Jóga- és mozgástábor Korfun

„Átvágtunk a napsugarak csíkjaival és foltjaival tarkázott olajligeten, ahol forró és csendes volt a levegő, felmásztunk a fák között ki a puszta, sziklás csúcsra, és leültünk pihenni. Alattunk szunnyadt a sziget, és úgy ragyogott a forró párában, mint valami vízfestmény, szürkészöld olajfák, fekete ciprusok, a tengerpart sokszínű sziklái, a sima, opálos tenger, mely kék volt, mint a jégmadár, és zöld, mint a nefritkő, itt-ott egy-két fodor az olajosan csillogó víztükrön, ahol megtört egy sziklás, olajbozótos szirten. Közvetlen alattunk kis öböl volt, félhold alakú, fehér homokszegéllyel, oly sekély, fenekén oly vakító homokkal, hogy vize egészen halványkék volt, szinte fehér.”

Gerald Durrell öt évet töltött Korfun, és egy életre szerelembe esett a szigettel. Ahogy mi is. Júliusi jóga- és mozgástáborunkban szeretnénk megmutatni, hogy Budapesttől mindössze másfél órányi repülőútra mennyi titokzatos, varázslatos, semmihez se fogható élményt tartogat a legzöldebb görög sziget.

Korfu a fény, a tenger, az élet, a buja növényzet szigete, ahol a szabadság végtelen mámora már a napfelkelte első sugaraival átöleli az embert. Nincs ideálisabb hely Korfunál ahhoz, hogy újra és újra átéld a szabadságot, hogy megtapasztald, mi mindenre vagy képes, és hogy a boldogság – minden feltétel nélkül – az önnön létezésed.

Mindezek megéléséhez a sziget páratlan természeti adottságai és egyedülálló energiái, hangulata mellett a jóga változatos eszköztárát, valamint a funkcionális edzés értékeit is segítségül hívjuk. Ászanázunk a tengerparton, edzünk a medence mellett, felfedezzük és játszani hagyjuk a bennünk élő gyermeket, megismerjük a sziget egy részét, vele saját magunkat is, hogy aztán saját lelkünket átölelve élhessük át a szabadságot.

FONTOS! Semmilyen jógás tapasztalat nem szükséges a részvételhez, bőven elég, ha egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad.

Időpont:
2023. július 5-10.

Részvételi díj:
850 euro/fő/5 éjszaka

A részvételi díj tartalmazza:
– reptéri transzfert oda és vissza
– öt éjszaka szállást privát, medencés luxus villában, melyet kizárólag csak mi használunk a tábor ideje alatt, a tengertől két percnyi sétára
– friss svédasztalos és villás reggelit (ötször)
– napi két jógaórát
– napi egy funkcionális edzést
– szervezett kerékpártúrát a lenyűgöző sziget talán legizgalmasabb, északi részén (megnézzük a Durrellék c. sorozatban felbukkanó, jellegzetes sziklákat)
– kerékpárbérlést két napra
– városnézést Korfu festői, velencei stílusú belvárosában
– önismereti feladatokat és játékokat
– jógafilozófiai és mozgáselméleti alapismereteket
– légzőgyakorlatokkal kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket

A részvételi díj nem tartalmazza:
– a repülőjegy árát
– utasbiztosítást

Az utazás egyénileg történik. A WizzAir a tábor kezdő- és zárónapján indít járatot Korfu és Budapest között, illetve vissza, a Ryanair pedig előtte és utána egy-egy nappal, ha esetleg valaki meghosszabbítaná a nyaralását a szigeten.

A tábort vezeti:
– Kőváry Anett jógaoktató és
– Dredán Szilárd funkcionális edző

Elhelyezés: franciaágyas vagy kétszemélyes (külön ágyas) szobákban

A tábor létszáma maximum 10 fő! A szobák közül a jelentkezés sorrendjében lehet választani.

Jelentkezési határidő:
június 3-a

Jelentkezés és részletes információk (fizetési és lemondási feltételek): hello@kovaryanett.hu

Kevesebb jelenjen meg

Copyright 2022, Anett Kőváry