Élménytábor Ausztriában

Helyszín: Ausztria | Oktató: Kőváry Anett, Dredán Szilárd | Időpont: 2023. május 18-21.,

Élménytábor Ausztriában

Téma: Felfedezés

Fedezd fel Ausztriát, a hegyeket, az erdőt, a természetet, a magasságot, a jógát, a mozgást, és vele magadat egy olyan élménytáborral, amiben maga a felfedezés lesz a fókuszban. Ehhez főként a jóga és a funkcionális edzés eszközeit (ászanázás, meditáció, jóga nidra, gerinc stabilizálás és erősítés, stb.) használjuk, de kirándulni, túrázni és igény szerint biciklizni is fogunk.

Engedd meg magadnak a belső felfedezés felszabadító örömét! Ez olykor nehézkes és feszélyező út, de a közben tett önvallomás és önmeglátás egy hosszútávon kifizetődő befektetés.

A fontos dolgokra a hétköznapokban alig van lehetőség, de ha megadod magadnak az elvonulás lehetőségét, akkor a köréd, magad által felvont színfalak leomlanak, bepillantást engedve előbb a lényegtelen, majd a fontos dolgokba. Mert a lényegtelenen túl következik a lényeges, amikor az egyszerű, letisztult, el nem fedett igazság kristályosodik ki. Mindezt ott találod, ahol nincs fényűzés. Nézd csak meg ennek a gyönyörű szónak az összetételét: fényŰZÉS, körülmények, amik elűzik a fényt, díszletek, amik elvonják a figyelmet a lényegesről.

Mi van a rétegek alatt és hogyan érhetsz el oda, ahova sem tér sem idő nem enged hozzáférni? A kérdés bár költői, de végtére is kérdés, és valahol a benső univerzumod különös csillagrendszerében megteremtődhet a válasz is, ha hajlandó vagy energiát azokba a dolgokba beletenni, amikbe talán most még nincs lehetőséged.

De fent a hegyekben, a téged váró mosatlanokat és a rád meredő feladatokat oldalra tolva, a kikapcsolt csütörtökben és a máshogy hétvégében felfedezhetsz valamit, ami segít priorizálni érzéseket, feladatokat és teendőket.

“teendők – szeretni”

Próbáld meg megengedni magadnak, hogy egy hosszú hétvégére kiszakadj a megszokás idegőrlő kihívásaiból, és adj magadnak néhány napot, amikor nem kell sem teljesítened, sem megfelelned, sem helytállnod, hogy megtapasztalhasd, milyen az, amikor egyszerűen csak jól érzed magad a pillanatban.

A természet közelsége és ereje adja majd meg ehhez a segítséget. Olyan izgalmas helyekre látogatunk el, ahol garantáltan felfedezheted nemcsak a hegyek erejét és védelmét, hanem a saját magad nagyszerűségét is. Megnézzük, milyen, amikor belesétálsz a semmibe, és azt is, amikor csak egy üveglap tart meg a mélység fölött.

Mindehhez fizikális szinten a gerinced ereje és rugalmassága elengedhetetlen, ezért ezen a hétvégén ezzel a testrésszel foglalkozzunk, érintve a vállat is.

FONTOS! Semmilyen jógás tapasztalat nem szükséges a részvételhez, bőven elég, ha egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad.

RÉSZVÉTELI DÍJ
Reggelivel: 375 euro/fő/három éjszaka + idegenforgalmi adó
Félpanzióval: 445 euro/fő/három éjszaka + idegenforgalmi adó

A részvételi díj tartalmazza:
– három éjszaka szállást
– reggelit vagy félpanziós ellátást (isteni ételekre készülj!)
– napi két jógaórát és/vagy funkcionális edzést
– szervezett hegyi túrát
– szervezett kirándulást a környéken
– önismereti feladatokban és játékokban való részvételt

A tábort vezeti: Kőváry Anett jógaoktató és Dredán Szilárd funkcionális edző

Időpont: 2023. május 18-21. (csütörtöktől vasárnapig)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 18.

Helyszín: a Ski Amadéhoz tartozó régió egyik panziója (Dachstein közelében). A közelben több tucatnyi túraútvonal áll rendelkezésre.

Elhelyezés: 1-2 ágyas szobákban egy elbűvölő alpesi vendégházban. A kétágyas szobákban franciaágy található.

A tábor létszáma maximum 10 fő! A szobák közül a jelentkezés sorrendjében lehet választani.

Jelentkezés és részletes információk: hello@kovaryanett.hu

Copyright 2022, Anett Kőváry