TovábblépésSzabadulás a családi minták fogságából
a jóga segítségével

Négynapos elvonulás Ausztria szívében, október 12-től 16-ig (csütörtöktől vasárnapig) egy térerő- és wifi-mentes szálláson,
teljes ellátással, hogy neked csak magadra kelljen figyelned.

Egy teljes digitális csöndben töltött hétvége, ami alatt megtanulod, hogy hogyan ismerd fel, ha újra és újra ugyanazokba a szituációkba kerülsz a magánéletedben és a karrieredben, ha pedig már felismerted, hogyan tudsz kiszállni a minta fogságából.
Szeretnéd végre érteni, hogy hogyan működik és hogyan állítható meg a családi minta, és szeretnéd ehhez eszközként a jógát használni? A háromnapos elvonuláson ehhez adunk kulcsokat, melyekről te magad döntheted el, hogy használod-e őket!
Sokaknak segítettünk már, úgyhogy jó helyen jársz!

Mit szólnál hozzá, ha megtanulnád felismerni a játszmáidat, és megtanulnád, hogy hogyan vond ki magadat ezek alól?

Milyen lenne, ha meg mernéd engedni magadnak az összes érzelmedet anélkül, hogy bármelyik miatt is bűntudatod lenne?

És ahhoz mit szólnál, ha megtanulnád uralni ezeket az érzelmeket?

A jóga az igázni, leigázni szóból származik.

A jóga a felszabadulást jelenti, azt, hogy nem engedjuk, hogy a gondolataink és/vagy az érzéseink irányítsák a cselekedeteinket.

A jóga megtanítja, hogy ezek helyett a tudatunkat, tudatosságunkat használjuk.

Mi pedig megtanítjuk ezen az elvonuláson, hogy hogyan teheted a mindennapjaid részévé a jógát, hogy a rendszeres gyakorlással ne csak megtaláld, de meg is tudd tartani a középpontodat, és hogy többé ne a családi mintáid vezéreljenek, hanem a saját döntéseid határozzák meg az életedet.

MINDENKÉPP SZERETNÉK OTT LENNI!

Kőváry Anett vagyok. Hosszú éveken keresztül mutatkoztam be így az egyes rádiók mikrofonja mögött a hírblokkok kezdetekor. Az újságírástól sok-sok saját tapasztaláson, traumán, veszteségen, felismerésen át vezetett az út a jógáig.

Oktatóként nemcsak az ászanák, légzőgyakorlatok, meditáció, a filozófiai háttér és a jóga egyéb aspektusainak átadását érzem küldetésemnek, hanem azt is, hogy támogassam azokat, akik szeretnének kitörni a családi minták fogságából.

Ott vagyok, ott leszek melletted. Vezetlek, pontosabban mutatom az utat, de azon neked kell végigmenned.

A saját küzdelmes, tanulságokkal teli utam sokkal rövidebb és kevésbé kanyargósabb is lehetett volna, ha valaki hamarabb megismertet azzal a csodálatos kinccsel, amit jógának hívnak…

…ha valaki elmondta volna, hogy érezhetek bárhogy, lehetek szomorú, dühös, haragos, akár még a hozzám legközelebb állókra is. Ha lett volna valaki, aki elmagyarázza, hogy az életem az enyém, hogy bármilyen, nem ártó szándékú döntést meghozhatok anélkül, hogy meg kellene felelnem bárki elvárásainak, vagy hogy büntetéstől kellett volna tartanom. Ha tudtam volna, hogy a jóga segít, akkor nem kellett volna tíz évnyi önismereti munka, terápia, és saját gyakorlás ahhoz, hogy eljussak oda, aki most vagyok: egy szabadon élő, érzéseit és gondolatait uraló, boldog ember.

Így viszont, a rengeteg tapasztalatnak köszönhetően már abból tudom, hogy mi az elakadásod, ahogy a szőnyegre állsz. Az elmúlt években több ezer privát és csoportos jógaórát, tucatnyi workshopot és tíznél is több jógatábort tartottam. Jellemzően olyan emberekkel találkozom, akik az enyémhez hasonló szenvedéstörténettel küzdenek. Ahogy beleállsz az ászanákba, azonnal tudom, hogy megfelelési kényszer gyötör-e, vagy a kontrollt engeded el nehezen, esetleg jellemző rád az alibizés, vagy épp a figyelmet igényled.

A jóga egy fantasztikus eszköz ehhez, mert

 • megtanítja látni és érteni a lényeget, az összefüggéseket
 • segít megteremteni, megérezni és használni a változáshoz szükséges belső erőt
 • segít tisztán érezni
 • lehetőséget ad a határaink felismerésére és kijelölésére
 • kitartó és alázatos gyakorlással megmutatja, kik vagyunk valójában
MUTASD A RÉSZLETEKET!

Érdekel a jóga, de még nem igazán mélyedtél el benne, és szeretnéd tudni, hogyan lehet hatással a mindennapjaidra?

Próbálkozol, próbálkozol, de vagy mindig abbahagyod, vagy egyszerűen csak esetleges helyet tudsz szorítani neki a napirendedben. Érzed, hogy hív, érzed, hogy dolgod van vele, mégsem tudod olyan odafordulással kezelni, ahogyan szeretnéd. Meg igazából nem is teljesen tiszta, hogy a sokáig kitartott lefele néző kutya hogyan segíti elő a mindenkori egyensúlyod megtalálásád, vagy az önbizalmad építését.
Régóta jógázol, de szeretnéd kicsit más aspektusból is megismerni ezt az életmódot, mert nem akarsz az ászanáknál leragadni.Érzed, hogy a testednek jó, a lelkedet és a szellemedet is simogatja, de ennél is többre vágysz, mert tapasztaltad a jótékony hatását.
De hogyan lehet innen továbblépni? Hogyan lehet még jobban belesimítani a gyakorlást, a meditációt és a légzőgyakorlatokat a személyiséged épülésébe?
Folyamatosan ugyanazokba a szituációkba kerülsz a magánéletedben. Rosszul választasz. Kibillensz, és nem találsz vissza középre. Bizonyos időközönként ez ismétlődik.
Unod már, hogy mindig és mindig és mindig ugyanazok a helyzetek rántanak be a párkapcsolataidban? Vagy ugyanabban a kapcsolatban találod magad ismételten szinte ugyanott?
Voltam itt! Anyaként és társként is. Tudom, hogy milyen nehéz alkalmazni a tudatosságot ezeknek a játszmáknak a megakadályozására, de azt is tudom, hogy nem lehetetlen. És most meg is tudhatod, mindez hogyan lehetséges.
Kényelmetlenül érzed magad a családodban, olyan, mintha feketebárány lennél, és szeretnéd végre megtalálni a helyed?
Ha változtatni akarsz a családi minta szerinted nem követendő részén, akkor már szinte biztosan találkoztál ezzel az érzéssel. Mintha kilógnál, mintha kakukkfióka lennél. Beszélsz, de nem értenek, beszélnek, de nem érted őket. Nem akarod őket (meg)bántani, csupán szeretnéd tisztán látni a helyedet és a dolgodat.

A csütörtöktől vasárnapig tartó, kütyümentes elvonuláson megtanulod:

 • hogyan alkalmazd az egyes ászanák csoportját azok hatása alapján
 • vagyis megtudod, mely ászanák nyugtatnak, melyek energetizálnak, melyek támogatják meg az elengedést, melyek segítenek a(z ön) szeretet áramoltatásában, melyek alkalmazásával erősítheted meg az önbizalmadat vagy épp az intuíciódat
 • milyen meditációs technikákat érdemes alkalmaznod
 • milyen pránajámákat (légzőgyakorlatokat) érdemes alkalmaznod
 • mi az a családi minta
 • mi a trauma
 • mi a transzgenerációs örökség
 • hogyan lehet mindezeken változtatni
 • mik a berögzült mozgásminták és azok megváltoztatása hogyan segíti a személyiséged épülését
 • hogyan segít a jóga és a mozgás a tudat éberségének fenntartásában

Kinek szól az elvonulás?

 • Annak, aki elég bátornak érzi magát ahhoz, hogy belenézzen az otthonról hozott bőröndje tartalmának, és készen áll arra is, hogy átrendezze a bőrönd tartalmát.
 • Annak, aki szeretne változtatni, mert nyugodt, békés, komfortos életre vágyik, és szeretné még jobban megismerni magát.
 • Annak, aki mindehhez a jóga valamennyi eszközét, és/vagy a funkcionális mozgást is szeretné használni.
 • Annak, aki vágyik néhány nap digitális csöndre, és aki bátran kimozdul a komfortzónájából.

Kinek nem ajánlott ez a program?

 • Annak, aki nem tud lemondani a reggeli kávéról és a húsról, az elvonulás teljes ellátása ugyanis koffein-, alkohol- és húsmentes
 • Annak, aki nem szeret idegenekkel ismerkedni, aki nem szívesen alkalmazkodik
 • Annak, aki még nem áll készen arra, hogy aktívan tegyen a változásért
 • Annak, aki még nem érzi elég bátornak magát a szembenézéshez

Mi vár rám?

Megtartó, biztonságos, szeretetteljes közeg, amiben akkor és annyit mondasz, amikor és amennyit akarsz.

Teljes ellátás,

reggeli, ebéd és vacsora vegán fogásokból,
a főétkezések között folyamatos gyümölcs- és teakínálat.

Elhelyezés négyágyas szobákban.

Wifi- és térerőmentes szobák, hogy garantáltan ne kütyüzéssel kezdd vagy zárd a napot.

A szobákban nincsenek konnektorok sem, tölteni csak az előtérben lévő dokkolókban tudod a készülékedet.

Utazás egyénileg, de segítünk telekocsik szervezésében.

Helyszín: YogaFarm Austria

De mi fog itt történni velem, mégis hogyan néz ki egy ilyen tábor?

Reggel általában ászanázással vagy meditációval kezdünk, a reggeli után pedig különböző önismereti, csapatépítő vagy a témához kapcsolódó feladatok, játékok következnek. Ebéd után csendes pihenő vagy valamilyen aktivitás, könnyű gyalogtúra, séta vár rád, délután funkcionális edzés, majd jógaelmélet és egy kis gyakorlat következik. A vacsora után általában kellemes, de nagyon fontos beszélgetésekkel támogatjuk meg egymást.

Szeretnék ott lenni,
milyen lehetőségek közül választhatok?

EARLY BIRD CSOMAG

augusztus 31-ig

510 €
Ezt választom
NORMÁL CSOMAG

augusztus 31-e után

610 €
Ezt választom
EXTRA CSOMAG

+1db 60 perces konzultáció

650 €
Ezt választom
Jelentkezés és további infók:

hello@kovaryanett.hu