Magyarázatot követelek

Szeretnék találkozni olyan emberrel – vagy legalább olyannal, aki ismer olyan embert -, aki képes egyetlen nap alatt kimosni, kiteregetni, vasalni, hajtogatni és elrakni a ruhákat. Olyannal is, akinél 15 másodpercnél hosszabb ideig üres a szennyestartó.

Szeretnék találkozni olyannal is, akinél minden étkezésnél szépen megterített asztal, ízlésesen tálalt falatok vagy fogások várják a családtagokat, frissen facsart narancslé illata balettozik körbe a konyhában. És hogy minden egyes nap legalább egy frissen főzött főétel van a menüben.

Olyannal is szeretnék, akinek a gyereke frizurája mindig makulátlan, és aki maga is ugyanolyan tiptop péntek délután is, mint hétfő reggel. És mindig, mindenhová odaér időben. Mosolyogva.

Ugyanitt keresek olyan valós személyeket, akiknél se morzsa a padlón, se pókháló a sarokban, se játékkupac a legkülönbözőbb helyeken a lakásban, se frissen mosott, száraz ruhahegy a fotelban – és ezzel vissza is értünk az első kérdéskörhöz: azonnal magyarázzátok meg, és mondjátok meg: hogyan?!

Legutóbbi bejegyzések

Oviból család

Most lehet elrontani

Hogy létezel

Egy óvónő lánya voltam

Jó is lenne

Összes írás

Copyright 2022, Anett Kőváry